יצא לי לראות שוב פעם את משחק האליפות ב2010 וממש נדהמתי לראות איפה הרוש עמד בפנדל של אניימה. יש עוד מקרים של פנדלים שהיו צריכים להילקח מחדש עקב עמידה הזויה של השוער לא קרוב אפילו לקו?

יש מצב שגם היום לא היה נפסק פנדל חוזר כי אניימה שיגר את הכדור לחללהגלמוד מלוד כתב: ↑13 יוני 2022, 17:16 בשנים האחרונות חידדו מאוד את החוק שעל השוער לעמוד על קו השער (כלומר להשאיר לפחות רגל אחת על קו השער בזמן הבעיטה) בפנדלים, לדעתי שינוי מאוד מבורך.
יצא לי לראות שוב פעם את משחק האליפות ב2010 וממש נדהמתי לראות איפה הרוש עמד בפנדל של אניימה. יש עוד מקרים של פנדלים שהיו צריכים להילקח מחדש עקב עמידה הזויה של השוער לא קרוב אפילו לקו?
![]()
בדיוק בגלל זה היה נשרק פנדל חוזר - אם הוא היה כובש לא שורקים לפנדל חוזר. זה לא משנה לאן הפנדל הלך, אם הוא לא נכנס זה פנדל חוזרסנטה קלאוס כתב: ↑13 יוני 2022, 18:04יש מצב שגם היום לא היה נפסק פנדל חוזר כי אניימה שיגר את הכדור לחללהגלמוד מלוד כתב: ↑13 יוני 2022, 17:16 בשנים האחרונות חידדו מאוד את החוק שעל השוער לעמוד על קו השער (כלומר להשאיר לפחות רגל אחת על קו השער בזמן הבעיטה) בפנדלים, לדעתי שינוי מאוד מבורך.
![]()