שבת נס ציונה 15:00
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לקח לי רגע להבין מאיפה ההשראה לתמונה

-
- קיבל.ה 516 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
שיבואו עוד 8 אלף אוהדים
והכי חשוב זה להסתובב ולעודד את הקבוצה
פשוט מחאה אדירה!
והכי חשוב זה להסתובב ולעודד את הקבוצה
פשוט מחאה אדירה!
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
משתינים עליכם ואתם חושבים זה גשם
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
האולטראס יעשו מחאה? או שהם יודעים רק לנטוש קבוצה ברבע אחרון של גמר גביע?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אני אמנם בלונדון, אבל אם אנחנו קהל נורמלי לא צריך להיות אוהד אחד באצטדיון
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
להגיע ולהשמיע להם מה אנחנו חושבים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אתה באמת מיני אלפקה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לא הבנתי. ההורה והילד שיבואו לראות את הזוועה הזאת יקבלו 100₪? לא שווה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אני אמנם אהיה באותו הזמן באוויר בחזרה מלונדון, אבל גם אם הייתי בארץ אין מצב שהייתי אפילו שוקל ללכת למשחק.
הפועל כדורגל זה פשוט חרפה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הפועל כדורגל זה פשוט חרפה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הדבר היחיד שצריך לעשות זה למרר את החיים לכולם, מהאחים החלאות ועד למנהל המקצועי הדגול. שישרפו כולם
יאללה הביתה!!!
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
כל מי שיהיה ביציע בשבת פושע. לא פחות.
יציעים ריקים מעכשיו ועד שהם לא יהיו פה. עם אמריקאים, בלי אמריקאים, בליגת העל או בליגה ג׳ - למחות ברגליים!
יציעים ריקים מעכשיו ועד שהם לא יהיו פה. עם אמריקאים, בלי אמריקאים, בליגת העל או בליגה ג׳ - למחות ברגליים!
-
- קיבל.ה 336 לייקים
הודעה יפה ואופטימית.
הבעיה היא שזה כל כך מנותק מהמהות של מה שנהיה מהקהל של הפועל. הקהל כבר לא דורש קבוצה הישגית, כבר לא מתעניין בכדורגל.
הקהל של הפועל החליט שהוא לא רוצה לחיות את המשחקים, בהתחשב במה שקורה על הדשא העונה זה מובן לחלוטין, אבל התהליך הזה התחיל מזמן.
זה שהגיעו כל כך הרבה אנשים אתמול לטרנר זה בעיני רבים גאווה והדבר היחיד שמחזיק את הפועל, כשלמעשה זה בעצם בושה אדירה ומה שנותן לגיטמציה ומחזיק את הניסנובים בהפועל.
אתמול ראיתי את השידור ולרגע אחד לא עלה השם של אף אחד מחברי ההנהלה שאחראיים לביזיון שנקרא שנת המאה. מבחינת כולם הפועל היא קבוצה שהסתבכה בתחתית והמאמן אחראי.
אף אחד לא דיבר על מה שקרה בקיץ, על מה שהמנהלים הכושלים עשו לנו, לא שמעתי יותר מדי על הפארסה של טיידי.
הם מקבלים רוח גבית מהקהל שממשיך לבוא ולשיר מקסימום עם הגב למגרש.
חרם המנויים המוצלח בסוף כשל כשהחלאות הבינו שבסוף הקהל הוא שבוי ונרקומן מטומטם וגם טמבל ורצו לעשות מנוי, רק כדי לראות את ההנהלה משחררת את כל מי שעדיין רץ וניסה בקבוצה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
האמת שבדיבורים שאחרי המשחק עמרי אפק ובעיקר עמיחי שפיגלר דווקא העלו למוקד את הניסנובים ואת כל ההתנהלות של שלל הנהלות הפועל תל אביב במעל עשור האחרון שהשמידו אט אט את המועדון.jonati כתב: ↑10 ינואר 2023, 07:05הודעה יפה ואופטימית.
הבעיה היא שזה כל כך מנותק מהמהות של מה שנהיה מהקהל של הפועל. הקהל כבר לא דורש קבוצה הישגית, כבר לא מתעניין בכדורגל.
הקהל של הפועל החליט שהוא לא רוצה לחיות את המשחקים, בהתחשב במה שקורה על הדשא העונה זה מובן לחלוטין, אבל התהליך הזה התחיל מזמן.
זה שהגיעו כל כך הרבה אנשים אתמול לטרנר זה בעיני רבים גאווה והדבר היחיד שמחזיק את הפועל, כשלמעשה זה בעצם בושה אדירה ומה שנותן לגיטמציה ומחזיק את הניסנובים בהפועל.
אתמול ראיתי את השידור ולרגע אחד לא עלה השם של אף אחד מחברי ההנהלה שאחראיים לביזיון שנקרא שנת המאה. מבחינת כולם הפועל היא קבוצה שהסתבכה בתחתית והמאמן אחראי.
אף אחד לא דיבר על מה שקרה בקיץ, על מה שהמנהלים הכושלים עשו לנו, לא שמעתי יותר מדי על הפארסה של טיידי.
חרם המנויים המוצלח בסוף כשל כשהחלאות הבינו שבסוף הקהל הוא שבוי ונרקומן מטומטם וגם טמבל ורצו לעשות מנוי, רק כדי לראות את ההנהלה משחררת את כל מי שעדיין רץ וניסה בקבוצה.
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
מגיע להם שישחקו מול יציעים ריקים בשבת.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 385 לייקים
ממש חיכיתי להגיע למשחק, אין מצב שאני בא אחרי שבת
מקווה שיהיה אצטדיון ריק
מקווה שיהיה אצטדיון ריק
אם להאמין לפרסומים מהשבוע האחרון, הקבוצה האמריקאית מאוד התלהבה מכמויות הקהל שמלוות את הפועל גם כשהקבוצה פח, וכרגע זה אחד הדברים היחידים שמחזיקים בקבוצה את העניין.jonati כתב: ↑10 ינואר 2023, 07:05הודעה יפה ואופטימית.
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13533082
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
דווקא לדעתי לאור המצב כן חשוב שיגיע קהל (נתעלם רגע מזה שיכול להיות שזה עושה אפקט הפוך) כי באמת שזה משחק תחתית הכי קריטי שהיה לנו העונה (יחדעם ריינה בבית אולי).
את ענייני ניסנוב צריך היה לעשות הקיץ עם חרם מנויים, וכאמור אם הם נשארים פה לעונה הבאה החרם הזה יתקיים עם ובלי פוסטים של לאה קטמין.
את ענייני ניסנוב צריך היה לעשות הקיץ עם חרם מנויים, וכאמור אם הם נשארים פה לעונה הבאה החרם הזה יתקיים עם ובלי פוסטים של לאה קטמין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אני נגד כל הקוראים לחרם וכו. לא כי אתם לא צודקים, אלה כי זה לא ישרת א המטרה.טכנית לארז כתב: ↑10 ינואר 2023, 10:16 דווקא לדעתי לאור המצב כן חשוב שיגיע קהל (נתעלם רגע מזה שיכול להיות שזה עושה אפקט הפוך) כי באמת שזה משחק תחתית הכי קריטי שהיה לנו העונה (יחדעם ריינה בבית אולי).
צריך עכשיו לראות איך לא יורדים ליגה.
לי ברור שמארבע הקבוצות הסוגרות את הטבלה יבואו 2 היורדות.
המשחק עם נס ציונה הוא על 6 נקודות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אני מסכים, אם כי זה כבר פעם רביעית ב-5 שנים אחרונות שאנחנו "צריכים לראות איך לא יורדים ליגה".
אני חושב שהקהל צריך לעזור לקבוצה לא לרדת ליגה, ואם ניסנוב פה בעונה הבאה אז גם ככה אף אחד כבר לא יעשה מנוי להפועל.
נרד, לא נרד, חרם או לא חרם, לאנשים פשוט לא יהיה חשק לשלם מאות שקלים לאנשים שמרמים אותם.
אני חושב שהקהל צריך לעזור לקבוצה לא לרדת ליגה, ואם ניסנוב פה בעונה הבאה אז גם ככה אף אחד כבר לא יעשה מנוי להפועל.
נרד, לא נרד, חרם או לא חרם, לאנשים פשוט לא יהיה חשק לשלם מאות שקלים לאנשים שמרמים אותם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
יבוא הרבה קהל בכל מקרה. מחירים נוחים מאוד לשער 7 וזה ימשוך משפחות בוודאות.
מה שכן, לאור השיא השלילי של אתמול, מניח שתהיה חרא אווירה
מה שכן, לאור השיא השלילי של אתמול, מניח שתהיה חרא אווירה
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
שעה 15 זאת שעה מדהימה לכדורגל ויבוא הרבה קהל.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
להגיע, לא לעודד ב 10 דק' / רבע שעה הראשונות.
להראות לבוקסה מה אנחנו חושבים עליו.
אם קלטינס משחק - לשרוק לו בוז כל נגיעה בכדור.
אם דראפיץ בטעות מאמן - לא לתת לו להיכנס לבלומפילד
להראות לבוקסה מה אנחנו חושבים עליו.
אם קלטינס משחק - לשרוק לו בוז כל נגיעה בכדור.
אם דראפיץ בטעות מאמן - לא לתת לו להיכנס לבלומפילד
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
מאמן חדש עם הרכב חדש:
גליקליך
אלו, למקין, גוטליב, ישראלוב
רומארטו, אל ים
אזולאי
לאיוס/זריהן אוזבולט
גנאם
ספסל:
מרינוביץ, קונטה, גורפינקל, אינבינדר, לאיוס/זריהן, רמות, סניור
גליקליך
אלו, למקין, גוטליב, ישראלוב
רומארטו, אל ים
אזולאי
לאיוס/זריהן אוזבולט
גנאם
ספסל:
מרינוביץ, קונטה, גורפינקל, אינבינדר, לאיוס/זריהן, רמות, סניור
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
הכמות קהל תלויה גם במזג אוויר שיהיה בשבת
זה באמת משחק על 6 נקודות, ובכל תקופה אחרת הייתי מסכים שלקהל פה יש משמעות וצריכים להראות נוכחות, אבל ברור פה לכולם שברגע שהשחקנים יעלו לחימום יהיה קללות מהיציע בוויליום גבוה. לטעמי ההשפעה של הקהל בסיטואציה הנוכחית יכולה רק להשפיע לרעה, כמה שפחות יבואו רק יתן יותר שקט לשחקנים (לא חושב שזה מה שמגיע להם אחרי ההתבזות אתמול, אבל כרגע צריך לעשות הכל כדי להימנע מירידת ליגה).
זה באמת משחק על 6 נקודות, ובכל תקופה אחרת הייתי מסכים שלקהל פה יש משמעות וצריכים להראות נוכחות, אבל ברור פה לכולם שברגע שהשחקנים יעלו לחימום יהיה קללות מהיציע בוויליום גבוה. לטעמי ההשפעה של הקהל בסיטואציה הנוכחית יכולה רק להשפיע לרעה, כמה שפחות יבואו רק יתן יותר שקט לשחקנים (לא חושב שזה מה שמגיע להם אחרי ההתבזות אתמול, אבל כרגע צריך לעשות הכל כדי להימנע מירידת ליגה).
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם לא התבוסה היו באים 11 אלף צופים לפחות.
בשל התבוסה יהיו אני מעריך בסביבות 9 אלף.
בשל התבוסה יהיו אני מעריך בסביבות 9 אלף.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
זה או ליפול לאדישות ולאפתיות ולתת להם פרס בדמות שקט, או לבוא ולהשמיע קול.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
איך הבעלים מתים לקבל עונש ללא קהל. אפשר לחסוך עלויות אבטחה, המנויים כבר שולמו ולמשחק בתזמון כזה מוכרים כרטיס וחצי
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לפושעים שמתכוונים ללכת ולקנות כרטיסים ל7 עם המבצע של הורה +ילד/שניים - שימו לב מה כמות המושבים שאתם מקבלים לפני אישור הרכישה וכמה כסף גובים ממכם. יש בלגן באתר עם המבצע הזה
-
- קיבל.ה 940 לייקים
הקול הזה נבלע בתוך שירי "מי המציא את המילה" שמגיעים מהיציע של המנותקים. אין לו שום השפעה.bambo_leo כתב: ↑10 ינואר 2023, 13:37זה או ליפול לאדישות ולאפתיות ולתת להם פרס בדמות שקט, או לבוא ולהשמיע קול.